Smart Gateway Q&A

发布日期:2022-01-05
Q1. How many devices can be connected to a wireless gateway?
Answer: In theory, a ZigBee gateway can connect to more than 65,000 nodes, and it can connect to 400 devices in actual measurement.
Q2. ZigBee technology is better than other technologies. Are there any certification instructions? Just like when you get Nokia, you know that it is the most durable mobile phone. Is there anything objective to convince me?
Answer: Certified by global experts, ZigBee gateway technology is the future development direction of IoT smart homes. After the British and American governments, my country will also designate countries that only use ZigBee in the last 100 meters. Its two-way communication, low power consumption, active networking and other advantages are unmatched by other smart home communication technologies.
Q3. Why does the ZigBee gateway connect to the external network?
Answer: The Internet of Things itself works by integrating the Internet and the local area network into one system. The gateway can connect to the external network for remote control and real-time security alarms.
Q4. What should I do if my home is disconnected from the network?
Answer: Install UPS in front of the gateway and wireless router, and the permanent uninterruptible power supply can achieve uninterrupted power. If the network is disconnected, the remote control function will be lost, but the local control method will not be affected.
Q5. Will the smart lock send out an alarm signal when it is picked?
Answer: The gateway can still send out an alarm.
Q6. When the control terminal sends a command, how can it know that the command has been sent/received?
Answer: Our ZigBee product has two-way communication and real-time status feedback. After the control terminal sends out instructions, the working status of the device will be fed back in real time on the control terminal software interface, so you can use it with peace of mind.
Q7. ZigBee technology is better than other technologies. Are there any certification instructions? Just like when you get Nokia, you know that it is the most durable mobile phone. Is there anything objective to convince me?
Answer: Certified by global experts, ZigBee gateway technology is the future development direction of IoT smart homes. After the British and American governments, my country will also designate countries that only use ZigBee gateways in the last 100 meters. Its two-way communication, low power consumption, active networking and other advantages are unmatched by other smart home communication technologies.
Q8. Does the radiation of wireless communication technology used in smart home affect the human body?
Answer: We use ZigBee gateway communication technology, which is a low-power product, battery-powered can be used for 1-2 years, green and environmentally friendly, and pollution-free. Compared with other technologies, the radiation of ZigBee gateway is the lowest.
Q9. When adopting ZigBee technology, will there be blind spots that cannot be connected?
Answer: The ZigBee gateway has a mesh networking mode, and the honeycomb structure has no blind spots and dead ends. This is also the biggest advantage of the ZigBee gateway.
Q10. What is the transmission rate of the ZigBee gateway? How much bandwidth is needed?
Answer: The transmission rate of the ZigBee gateway is 256K/sec. It is fully applicable to 3G, 4G, GPRS, Wifi.